Wednesday, July 2, 2014

Aina ei voi voittaa-mutta tyytyväinen voi olla

Kuten usein, satumme mieheni kanssa omilla tahoillamme miettimään samassa ravinintolassa käymistä. Emme olleet käyneet ZoomUpissa pitkään aikaan ja molemmat tahtoivat ulos syömään joten... sinne siis matka kävi.

Kun Zoomup perustettiin, siellä tarjottiin todella taiteellisia ja erikoisia ruoka-annoksia suhteellisen halvalla hinnalla. Ilmeisesti tämäntyylinen ruoka ei aivan uponnut Rovaniemeläisiin, joten ravintolan ruoka on hieman muuttunut tavallisemmaksi, minun harmikseni. Päätin kuitenkin mennä kokeilemaan josko ravintola olisi petrannut taas annoksissaan.

Tilasin cornflakes kanaa, mutta ilmeisesti kanaa ei ollut koko kaupungissa saatavilla, kun se oli kuulemma loppunut. Noh, ei se mitään sain tilalle samaan annokseen lehtipihvin. Annos oli hyvä ja maistuva, mutta ei edelleenkään sitä tasoa mitä ravintola oli aloittaessaan. Muistan ikuisesti ravintolan ihanan parmesaanirisoton!

Valitsemassani ei-kana-vaan-lehtipihti annoksessa oli bataattiranskalaisia, joista pidän ihan älyttömästi. Nämäkään eivät pettäneet minua, joskin olisin toivonut hieman enemmän mausteita (piti ottaa majoneesia lisäksi). Lisäksi annoksessa oli grillattuja kasviksia (ne olivat mielestäni hiemen raakoja ja eivän kovin voimakkaasti grillattuja) ja perus bbg-kastiketta. Ihan hyvä annos siis kaikenkaikkiaan, mutta ei aivan sitä luokkaa kuin voisi toivoa.


  • sijainti on aivan keskustassa Koskikadulla, mutta harva huomaa ravintolan olemassaoloa, koska se sijaitsee ZoomIt-baarin yläkerrassa. 
  • Sisustus on viihdyttävä, mutta toivoisin, että sitäkin vaihdettaisiin välillä sillä ravintola on näyttänyt samalta alusta asti
  • Villen syömä flanksteak-annos oli kuulemma herkullinen, joten suosittelen maistamaan sitä, liha oli aika täydellinen kypsyydeltään!
  • ruoan saapumiseen kesti jotenkin todella kauan, oltiin kuitenkin ainoat ihmiset koko ravintolassa

No comments:

Post a Comment