Monday, June 23, 2014

Paluu kotiin

Palasin eilen vihdoin kotiin Utsjoen työreissuilta.Matkustus on minulle vähän liiankin tuttua, tuota Roi-Utsjoki-väliä on tullut matkusteltua turhan monta kertaa. Mukana minulla oli tämmöistä matkaseuraa:Koska postiauto lähtee aamulla aikaisin täältä Rovaniemeltä, jouduin ottamaan omat eväät mukaan. Termariin otettu kahvi oli aika hyvä idea. Sitä sai juoda sen verran kuin halusi ja se pysyi myös lämpöisenä Ivaloon asti.


En ole pitkään aikaan lukenut Cosmoa ja yllätyin kun siinä oli nyt enemmän käyttökelpoista muotiasiaa! Trendi innosti minua järjestämään koko vaatekaappini uusiksi ja ajattelinkin aloittaa heti kun tästä tervehdyn.


Sairastuin sairastumaan ensimmäisellä leirillä flunssaan ja eilen paluumatkalla sitten mahatautiin. Kiitos vastustuskykyni, olet todella virkeänä. Onneksi sekaleirin ajan Utsjoella oli ihan huippukelit (en tietenkään ottanut shortseja mukaan) ja sai olla ulkona ja maata trampalla ottamassa arskaa. Hieman sähköiseksi meni hiukset, jotka ystäväni Sara sitten päätti ikuistaa, samoin kuin kännykkäriippuvuuteni.

Onneksi leirit kuitenkin menivät kunnialla loppuun ja samoin lauantain ja sunnuntain konfirmaatiot ja juhlat. Juhlissa kuljin tämmöisellä lookilla:Löysin uuden hiustenkiharrustekniikan, joka säästää minulta aamulla monta tuntia aikaa, esittelen sen täällä joskus tässä kesän aikana!

Ystäväni Amanda innostui taiteilemaan leirillä meikkiä minulle ja tässä on lopputulos. Oi kun jaksaisi itsekkin joskus väsätä vastaavan... Grrrrrnau :)
Lisää päivityksiä leirinjälkeisestä elämästä tulossa pian :)

No comments:

Post a Comment