Wednesday, July 2, 2014

Martina-Let us eat

Sattuuneesta syystä en ehtinyt kirjoittaa Martinan arvostelua, kun kävin täällä Roissa leirien välissä, mutta tässäpä tulee nyt.

Käydään Martinassa aina silloin tällöin syömässä, kun haluamme syödä vähän hienommin, mutta emme halua maksaa itseämme kuoliaaksi. Martina on ollut pitkään yksi minun lemppareista. Kun olen nuorena ollut Rovaniemellä, niin kävin aina syömässä Martinassa kolmen juuston pastan, joka tarjoiltiin ruukussa. Ihan täysin samaa pastaa Martinasta ei enää harmikseni saa, mutta muuten hyvää ruokaa kylläkin.

Juon yleensä aina ravintolassa ruuan kanssa karpalomehua, koska se tekee osittain saman kuin viini eli puhdistaa makunystyrät :DIhme kyllä emme ole koskaan aikaisemmin mieheni kanssa syöneet Martinassa pizzaa. Viime kerralla sitten korjasimme tämän asian ja kyllä muuten kannatti.

Minä juustonystävänä otin Quattro Formaggio-pizzan, joka sisältää sinihome-, mozzarella, parmesaani-, ja vuohenjuustoa. Eli tosi kevyttä hei ;) Lisäksi pizzassa oli puolikuivattua tomaattia ja päällä basilikaan.
Ville valitsi Carbonara-pizzan, jossa on muun muassa pekonia, kananmunaa ja sipulia. Päällä oreganoa.
Oltiin molemmat tosi tyytyväisiä ja toistekkin kyllä syödään Marinassa pizzat!

Martina-Rovaniemi

  • sijaitsee hyvällä paikalla keskustassa, ainut vaan että autoilijan pitää maksaa parkkimaksu ennen kello 18, jos haluaa lähellä ravintolaa parkkeerata.
  • hinta-laatusuhde on todella hyvä
  • alkusalaatti kuuluu hintaan ja salaattipöytä on yleensä todella hyvä. Tosin tällä kertaa pöytä oli vähän aneeminen, missä oli se hyvä perunasalaatti? 
  • uusi kiva lisä oli pöytään tuotu talon leipä! Mukava alkupala ja todella hyvää!
  • jotkut Martinan annokset ovat ehkä hieman vanhanaikaisia, olisiko aika hieman kokeilla jotain uutta? Voisiko perus kanakoria duunata hieman erilaiseksi tai possuannoksessa vaihtaa possun kastiketta ja perunoita johonkin trendikkäämpään? 
  • ravintolassa on mukavaa ja palvelualtista henkilökuntaa ja jos sattuu jokin virhe tai kömmähdys, niin aina asia on huomioitu jotenkin!

No comments:

Post a Comment