Sunday, November 9, 2014

Tyyliä ja uusia lemppareita

Kaikenlaista on taas ollut menoa. Eilen saavuin Kokkolasta, jossa meillä oli Mallitoimisto Matinén toimipisteellä Nenäpäivä-tempaus. Teemana meillä oli sirkus/karnevaalit. Pukeuduttiin Miss Pohjois-Suomi Beauty 1 pp Sannan kanssa teeman mukaan! Ja ai että meillä olikin hauskaa. Harvemmin saa hassutella.Lisäksi kävin viikonloppuna Kokkolassa Color me-värikonsultti koulutuksen. Olen niin innoissani. Paljastui, että olen Todellinen Kevät, vaikka minut on aina ennen tungettu syksyksi.
Jos sinulla kiinnostaa värikonsultointi, niin minä teen nyt niitä pikkujouluhintaan eli ei muuta kuin viestiä tulemaan.
Kuva; http://fi.cosmopharmas.com/sida/farg-stil
Minulla on pari ihan uutta kauneustuotelempparia:

Ihan huippu on Cosmopharman Organic eli luomusarjan yövoide. Minulla on rutikuiva ja herkistynyt iho. Tämä tuote kosteuttaa niin hyvin!!!! Aijon talvella pahimpaan aikaan käyttää tätä päivälläkin, koska se imeytyy hyvin. Eikä muuten oo kallis!
Kuva:http://fi.cosmopharmas.com/produkter/511-Organic-Night-Cream
Minun silmänympärykset joutuvat mallintyössä todella koville. Vihdoin löysin silmänympärystuotteen, joka vastaa vaativaan toiveeseeni. Andrea Milanon Triple Action Eye Serum. Tarkoitettu hieman kypsemmälle naiselle, mutta toimii hyvin sellaisilla, jotka käyttävät meikkiä päivittäin. Purkin sävy muuten sopii minun väripalettiin :D
Kuva:http://fi.cosmopharmas.com/produkter/142-Triple-Action-Eye-Serum

Ja sitten vielä tämä ihana joka-päivän-huulipuna. Andrea Milanon Dark Sand. Ihan huippu sävy. Neutraali, joten sopii kaikille ja ihanan kosteuttava. On kuultopuna, joten jättää kuultavan lopputuloksen ja PYSYY hyvin.

Kuva: http://fi.cosmopharmas.com/produkter/640-205-Lipstick-205-Dark-SandNo comments:

Post a Comment