Wednesday, December 3, 2014

Kaikenlaista yhteistyötä

Aika on taas hurahtanut nopeasti. Tosi paljon on duunia ja siitä olen todella kiitollinen. Vielä olisi ennen joulua mallikurssi Oulussa ja pari työkeikkaa. Sitten joulun jälkeen onkin bändin eka keikka. Hui jännää.

On ollut ihan huippujuttu, kun on päässyt tekemään yhteistyötä mahtavien tyyppien ja yritysten kanssa. Moni on varmaan hoksannut, että jotain yhteistyötä on tekeillä Paula Sofian kanssa. (tsekatkaa Paulan blogi http://fash1ontherapy.blogspot.fi/ ). Yhteistyöstä lisää paljastuksia tulossa vielä ennen joulua.
Kuvat otti Paulan ystävä Riikka 

Toinen yhteistyökumppani, josta olen ihan älyttömän innoissani on Hierontaykköset. Pääsin jo kerran kokeilemaan paikan hierontaa ja olipa muuten älyttömän hyvä! Mukavaa, kun voi vilpittömästi paikkaa suositella. Sijaitsee ihan keskustassa Rovakadulla ja tosi viihtyisä paikka. Ihana henkilökunta ja ihan huipputarjoukset!! On muuten opiskelijoille ja eläkeläisille omat hinnatkin ;) Tsekatkaa ja tykätkää https://www.facebook.com/hierontaykkoset?fref=ts

Kuva Hierontaykkösten Facebookista

Nyt jo loppusuoralla oleva yhteistyö Lapin lumouksen kanssa on myös ollut mahtavaa, on nimittäin ollut tällä missillä siistit kynnet, katsokaapa vaikka:

Kuva: Lapin lumous


Sitten vielä ihan pakko laittaa yksi kuva ihmeteltäväksi... Täytyy sanoa, että oli hauskat kuvaukset....

Kuva: Pekka OjaniemiNo comments:

Post a Comment