Saturday, December 13, 2014

Viime kesän fiilistelyä kuvin

Nyt joulun tullessa ja minunkin kiireiden vähentyessä ehdin poistamaan turhia kuvia puhelimesta ja samalla lisäämään tärkeät koneelle. Yhtäkkiä minuun iski kauhea ikävä viime kesää. Se oli varmaan yksi elämäni parhaista kesistä. Sain itsetuntoni kohdilleen ja sain aivan ihania ystäviä.
Tässä hieman "throwback" viimekesän fiiliksiin.

Rakastan aurinkolaseja! Ja hiuskin alkoi jo olemaan vaalea. Tää on kyllä itseasiassa keväällä otettu mutta kuitenkin aurinko jo paistoi!

Perustettiin Bloodred Widow-bändi ja päästiin kesällä jo reenaamaankin!

Olin töissä Sekaleirillä ja riparilla. Rakastan tuota työtä. Nuoret on niiiin rehellisiä ja hauskoja :D Ilmeisesti kesän peruspose oli jonkun näköinen pusuhuulten ja duckfacen yhdistelmä :D

Mun kesän yks lemppari asukokonaisuus oli Skoteista ostettu nahkahame ja pitsipaita. Meillä on myös joskus ollut siistiä ja matot lattialla. Ei kuvaa tämän asunnon todellista tilaa..

Toinen lemppariasu. Farkkushortsit ja saman paidan harmaa versio. Shortsit ostin Prisman lastenosastolta ja ne on ihan sikahyvät :D Ihana kun viime kesänä sai käyttää hameita ja shortseja niin paljon <3 Löysin myös uudestaan nuoruuden suosikit, käsirenkaat!

Kesään kuuluu tietysti yo-juhlat. Tää ihana tyttö pääsi ylioppilaaksi. Psst... Kerron salaisuuden,,, Se on oikeasti tonttu ja asuu Santa Parkissa.

Ja niin pääsi muuten tääkin tyttö. Ja pääsin viettään päivää Heidin sukulaisten ja tuttujen kanssa. Oli ihan huippua <3

Joskus välillä piti vähän palata juurille :D Rakastan tota liiviä. <3


Blondien kosto+ Pauli
Ja sitten on nää <3 <3 Tytöt oli meillä kesällä ja en ees tiiä koska mulla ois ollu niin ihanaa <3 Ootte parhaita. Ikävää on, että nyt yksi meidän porukasta on jo poissa... :(


Vaimo <3

Sara <3

<3
Yllättäen roskaruokaa <3

Circle of love 


Biitsillä <3

No comments:

Post a Comment