Tuesday, April 14, 2015

Rovaniemen bloggarit

Oih, olipa ehkä kivoin päivä pitkään aikaan, kun pääsin tapaamaan muitakin Rovaniemen bloggareita. Tässä hieman fiiliksia tuolta päivältä.

Tämmöisen meikin ja hiustyylin tein tapaamiseen. Jotain vähän erilaista kerrankin. 

Koska kaapissa ei ollut mitään muka päällepantavaa, niin turvauduin vanhaan kunnon luottoasuun. 


Ensin rynnistimme Vero Modaan aiheuttamaan hämmennystä kameroinemme. Itse piti hillitä itseään shoppailemasta, koska pian on Skotlannin reissu ja haluan säästää sinne rahaa. Sovitin kuitenkin paria takkia ja yhtä bleiseriä. Varsinkin tuohon roosa-mustaan takkiin rakastuin.
Tuo mekko oli magee, tytöt testaili sitä päällekin. Voisin harkita vastaavanlaista itselle, mutta kulmikkaiden kasvojen vuoksi kolmio kauluksella. 

Tämä takki oli myös kiva!

OIKEASTI tämä takki. Ihana! Niin hyvä leikkaus. Pakko saada joku vastaava itselle.Joku tämmöinen bleiseri pitäisi napata uuden työpaikan töitä varten. 

Tämä asu toimi aika kivasti, näytän muka tosi pitkältä!
Kävimme pikaisesti myös Vilassa, jossa oli esillä lähinnä kevään juhla-asuja. Itse en alkanut mekkoja kokeilemaan, mutta tässä kuitenkin suosikit!


Pakko saada kesäksi pitkä hame, heti ostaan kun saan rahaa!

Itsehän rakastan syömistä, joten päivän kohokohta oli ehdottomasti 21:ssä syöminen. Saatiin valita ruoat oman maun mukaan ja koska itsellä on kurinalaista tämä syöminen otin kanasalaatin. En voinut kuitenkaan vastustaa kiusausta, vaan otin salaattiin myös vuohenjuuston. Lisäksi (tietysti) talon pressokahvi-my favourite.
Bloggaaminen on tosi sosiaalista kuten huomaatte. Kamera, kamera, kamera...

"Kukaan ei sitten syö ennen kuin oon ottanu kuvan"

Olen tässä blogissa aiemminkin kehunut 21:sen ruokia ja kehun edelleen!

Illalla kiireiden jälkeen piipahdin vielä bloggaritapaamisen jatkoilla Sfäärissä. Siellä oli muotinäytös, joten se kiinnosti minua eniten. Harmi vaan, että mallit olivat aika hätäisiä ja en ehtinyt napata asuista yhtään kuvaa... Ihan vaan neuvoksi seuraavaa kertaa varten, ihmiset haluaa nähdä vaatteen kunnolla ja ehtiä ottamaan kuvia siitä. Näytös oli muutenkin ihan supernopeasti ohi.

Illan asu 

Saara baarissa moi. Vissy sitruunalla ja protsku-patukka. Ei muuten ollut kovin hyvä patukka yöh.

Ainut kuva näytöksestä jonka nappasin... Olis pitänyt olla supermies-nopea

Sfääri oli ihan kiva paikka, itse tykkäsin alakerrasta enemmän

No comments:

Post a Comment