Wednesday, February 3, 2016

Superdieettikuulumisia

No niin! Nyt niitä tuntemuksia ja kuulumisia. Kolmas päivä ja ensimmäinen lepopäivä käynnissä tänään.

Ensimmäinen aamulenkki

Olin ihan hukassa aamulla, kun piti lähteä liikenteeseen kukon laulun aikaan ja vielä ilman aamukahvia. Vaatteet olivat hukassa ja minulla ei ollut hajuakaan mitä aamulenkille laitetaan päälle. Olen käynyt aamulenkillä viimeksi vuonna 2014. Lopulta ulospäästyäni tuntui ihan kivalta,vaikka kylmä kipristelikin liian vähäisesti pukeutunutta. Minulla ei myöskään ollut hajuakaan kuinka pitkä matka minun tulee suunnilleen käppäillä, että olen ajallisesti kävellyt tarpeeksi-melkoisia kiemuroita tehtiin sitten.

Ensimmäinen  ruokailu

Voi herranjumala minä mietin, kun katsoin ruokamäärää joka lautasilla oli! En ole ikinä syönyt aamulla noin paljon. Tämä toistui myös koko ajan pitkin päivää. Olin ähkyssä aamusta iltaan. Nyt tosin kolmantena päivänä minulla on jo koko ajan nälkä :D Söin urheasti kaiken ja illalla söin jopa inhoamaani rahkaa urheasti!

Ensimmäinen reeni

No ei ne ohjeet niin pahalta näyttäneet, hah kuinka väärässä voinkaan olla. Olin reenin jälkeen aivan kuollut. Saatika sitten seuraavana aamuna, kun en meinannut päästä ylös sängystä. Nyt lepopäivänä taas kaipaan jo reeniä, en olisi malttanut levätä, mutta joka paikkaa särkee, niin katsoin järkeväksi vähän levätä.


eka aamupala
Näin kolmatta päivää viettäessä muutoksista huomaan vain ne, että koko ajan on nälkä ja että nesteitä on kehosta alkanut lähtemään! Ramppaan vessassa koko ajan. Lisää kuulumisia taas loppuviikosta! Zau!

1 comment:

  1. Vinkki: tee aamupala-aineksista smoothie niin ei tunnu niin suurelta määrältä ;) Itse turvauduin siihen. Tsemppiä dieettiin!

    ReplyDelete